|
Niezwykle ciekawym faktem jest to że praktycznie nie ma tygodnia by nie było jakiejś farsy w której udział bierze klub Wisła Kraków z całą tą otoczką podpisywania kontraktów,sprawdzania zawodników.
Już pomijam ,że cała Polska ma z Nas totalną polewke.Nurković jest na tyle bramkarzem że LEGIA go łyknie jak nic,i okaże się że za pół roku będzie najlepszym bramkarzem w kraju.
Tymczasem przy R22.
Spokój.Nic się nie dzieje.Jak kultowa scena w "Rejsie".Nuda.Jak w polskim filmie.
Wydaje mi się że wielkimi krokami nadchodzi czas by kogoś w Wiśle rozliczyć za wykonaną pracę,a w zasadzie za jej brak.
Co rusz przechodzą nam goście do gry,obok nosa.
To głupie ale wygląda to tak że nasi skauci pracują dla innych zespołów w Polsce.
Bo tak,ten kolo z BATE Boryszew miał grać u Nas .I co? Gra w Amice.
Nurek - LEGIA
Ciekawy jestem jak się okaże że nie podpiszemy z Punoszevac-em,z Ba,z Polijakowem -dla której ekip w kraju i który z Nich okaże się przydatny.Będe strzelał.Może w Sląsku? Albo w Odrze lub Polonii W?
Pewne rzeczy wydają się śmieszne jednakże ja ich nie ogarniam.Niech się śmieją ,na końcu to i tak My będziemy górą ale brak kompetencji i totalna ignorancja pewnych ludzi doprowadzają mnie do szału.
I niech nikt nie mówi o braku pieniędzy w klubie,o oszczędnościach i takich sprawach bo TO MY JESTEŚMY MISTRZEM POLSKI i nie powinno tematu, a na razie to niestety ale przez działania niektórych zostajemy wystawiani na pośmiewisko całej Polski.
Powód: napinacz
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.01.2010 o godz. 16:54.
|