Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.01.2010, 11:06
Co do piłkarzy testowanych to trener widzi najlepiej czy nadają się do drużyny czy nie. Ale wg mnie nie pozyskamy i Poljaka ,i Ba - nie potrzebujemy tylu środkowych pomocników a Poljaka na skrzydle jakoś nie widzę. W środku mamy już Sobola , Diaza, Jirsaka i wróci Garguła, grając systemem 4-4-2 potrzebujemy 4 środkowych pomocników zakładamy jak wszyscy będą zdrowi i w formie to w pierwszej 11 będą grali Sobol z Gułą ale mnie przeraża druga para bo Diaz z Jirsakiem razem bardzo słabo się prezentują i jak już to Ba albo Poljak mogliby zastąpić w naszej drużynie jednego z nich. Może trener zdecyduje się przesunąć Diaza znów na lewą stronę a wtedy zrobiłoby się miejsce dla nowego pomocnika ale raczej nie sadzę żeby trener zdecydował się na takie posunięcie ponieważ Diaz jego zdaniem jest potrzebny Wiśle w środku pola więc wygląda na to że tera podpiszemy z jakimś środkowym pomocnikiem kontrakt na pół roku z opcją przedłużenia i jak wygryzie ze składu Jirsaka to zostanie a wtedy Tomas będzie musiał szukać nowego klubu - byłbym za tym rozwiązaniem ponieważ Czech nie prezentuje się tak jakbyśmy chcieli ( ostatnio strzelił bramkę z wolnego i asystował również z wolnego ale o tym że to potrafi wszyscy wiemy od dawna ale oprócz stałych fragmentów rozczarowuje choć z drugiej strony wydaje mi się że Poljak jest tej samej klasy zawodnikiem.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 25.01.2010 o godz. 11:12.
Odpowiedz cytując