Wyświetl pojedynczy post
Devonisch
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.01.2010, 00:49
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
Bo Cebanu jak i Kurto są lepsi od Juszczyka!!
Przykro mi że tego nie widzisz im tylko ogrania brak, a Ty widzę jesteś zwolennikiem PL myśli szkoleniowej , czyli wpuszczać na ogony "młode talenty" nieograne co maja 23 lata i więcej

widać nie umiesz oceniać zawodników popatrz jak gra Kurto w sparingach, coraz pewniej bo zgrywa sie z obrona i przypuszczam że jakby grał na bramie przez okres przygotowawczy to by nie pękł w meczu nawet z Legia.

ps z tego co znalazłem to Juszczyk w Wisłę w lidze zagrał 5 razy ... i tyle w temacie

acha jeszcze jedno Kurto obecnie brakuje ogrania z pierwszym sładem i tyle.
Mistrzu taktyki i znawco piłkarzy, powiem Ci tak. Ch...ja wiesz o tym co napisałeś. Pisząc, że Kurto brakuje ogrania z 1 składem negujesz swoje stwierdzenie, że Juszczyk zagrał tylko 5 razy w pierwszej 11. Nie znasz piłkarzy, nie znasz polityki klubu, nie masz szacunku do WYCHOWANKÓW. Generalnie pieprzysz brednie jak połowa użytkowników tego forum. Żal na to wszystko patrzeć. Zamiast się skupić na wzmocnieniu środka pola i ataku to przez ostatnie 15 stron jest lanie łez, że Juszczyk wrócił do składu. Czy wam się we łbach nie popier.....ło opluwać chłopaka, który mimo tego, że nie miał okazji ogrywać się ze składem, pokazać czegokolwiek byście nie jechali po nim jak po burej suce dalej sercem jest WIŚLAKIEM. Kuszczaka byście chcieli oglądnijcie bramke wpuszczoną w reprezentacji, chcecie Boruca zapraszam na youtuba. Każdemu bramkarzowi, którego wymienicie jestem w stanie znaleźć takiego babola, że głowa mała. Szacunku ludzie szacunku. A że transfery do środka pola są jakie są czyli ich nie ma to już nie zmartwienie.
PS. Był kiedyś w Wiśle bramkarz pokroju Juszczyka, zwał się Wierzchowski, ale, że nie był na tamte czasy Borucem, Kuszczakiem czy innym camposem został ze składu wyeksmitowany.......... a taki fajny bramkarz był...... ech Wy dzieci sukcesu.....

Tyle wywodu. Może ktoś łaskawie sobie do serca weźmie parę spraw wymienionych między wierszami.
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując