Kluvi napisał(a):

a co masz jakieś kompleksy drużyna jak każde inne, chodzi mi tylko o to że Lech zaczął zbierać ptk jak weszli Ci młodzi.
heh dobry jesteś tu chodzi o to, że obaj wymieni dostali swoje szanse i je wykorzystali i ja tylko tego chcę, sprawdzić tych wszystkich młodych jak Cwielonga u nas i dopiero oceniać kto zostaje, a kto nie i wtedy nie byłoby niedomówień jak teraz...
|
Przeczytaj jeszcze raz ten post:
Rob_Zombie napisał(a):

|
Jeśli chodzi o rotację to w pl nie ma na to miejsca. Kasperczak jak jeszcze był u nas to o tym mówił - w pl w jednej rundzie jest 13 meczów + kilka meczów pucharowych i wakacje 2x w roku. Wg Kasperczaka tych kilkanaście meczów to za mało nawet dla tych którzy grają we wszystkich meczach od pierwszej do ost minuty. Dlatego nie ma miejsca na rotację. Chyba że kontuzje to wymuszą.
|
U nas nie ma miejsca na takie sprawdzanie.. To chyba się nie doczekasz.. Ty sobie naprawde wyobrażasz że Skorża bedzie sobie tak żąglował skladem? a nie przyszlo Ci do glowy że Skorża widzi na treningu tych młodych i wie na co ich stac? Może odstaja przygotowaniem fizycznym.. może technicznym moze mentalnym..
ps: nie, nie mam kompleksów.
Kluvi napisał(a):

chłopie obudź się!! czy ja napisałem że wszystkich ma sprawdzać !! po jednym kolesiu co jakiś czas by nie zaszkodziło albo wpuszczać na 30 min gdy prowadzimy 3:0 Skorża nigdy tak nie robił.. a jak robił to wpuszczał na 2 min
do tego dążę a nie żeby wszystkich młodych wpuszczał
to dobrze że nie masz cieszę się mi chodziło tylko by pokazać Ci że zaufanie młodemu może wiele zaowocować.
|
Mądrze napisałeś.. i tu się zgodze że mankamentem Skorży własnie jest to wpuszczanie na otatnie 2 min.
Może zaowocowac owszem.. ale tylko wtedy gdy takiego młodziana się wprowadza należycie.
no i załapałem Twoj punkt widzenia
pozdrawiam