Kluvi napisał(a):

grzesiek632 haha ale się usmiałem 
Juszczyk niby w czym jest lepszy? W puszczaniu baboli jak Pawełek? 5 lat nie potrafił się przebić do pierwszej 11.
Taki Kurto musi trochę pograć np PP i nie bałbym się go postawić na mecz z Legią bo wielkie postaci właśnie w takich meczach się zradzają...
|
chyba w bajkach.. albo za dużo się naoglądałes ligi angielskiej gdzie mlodzi sa w stanie pociagnac gre drużyny..
Ty myślisz ze taki Kurto jest jakimś bogiem albo co? Nic by nie zdzialal jakby go nagle Skorża wstawil do pierwszej 11. Mówisz że Juszczyk nie przebił się do pierwszego skladu przez 5 lat.. a ja Ci mówie ze pewnie taki Kurto nawet nie bedzie mial tyle meczy w barwach Wisly co Juszczyk.
Byli juz zwolennicy Cebanu.. widze że teraz pojawiaja się zwolennicy Kurto..
I żeby nie było ze jestem obrońca talentu Juszczyka: tak On też jest słaby, slabszy od słabego Pawełka, ale czy słabszy od takiego Kurto? który w życiu nie gral w Ekstraklasie? Potrzeba bylo 2 bramkarza i jest.. nie ma co robi tragedii bo ma kontrakt tylko na pół roku.
Kluvi napisał(a):

Bo Cebanu jak i Kurto są lepsi od Juszczyka!!
Przykro mi że tego nie widzisz im tylko ogrania brak, a Ty widzę jesteś zwolennikiem PL myśli szkoleniowej , czyli wpuszczać na ogony "młode talenty" nieograne co maja 23 lata i więcej
|
Nie nie! Ja też bym chcial żeby w Wiśle grali mlodzi zdolni w pierwszej jedenastce. Ale ja wole silniejszej Wisly od eksperymentów które bóg wie jak się skończa. Należy wierzyc naszemu sztabowi.. bo jesli trenerzy uważaja że Kurto nie jest jeszcze gotowy zeby byc number 2 to najwidoczniej tak jest..
I uwierz mi gdyby Kurto miał naprawde duży talent to by gral.. widocznie na dzień dzisiejszy jeszcze czegś mu brakuje.