KuLwIk napisał(a):

|
Jakbyś był tak spostrzegawczy jak wychwytujesz błędy ortograficzne to byś wiedział kto się może nadać, a kto nie. Nawet przez minutę można zobaczyć i skupić uwagę jak ktoś się porusza, jaki ma przegląd gry, strzał, technikę. Skoro Ty musisz patrzeć na gracza przez 5-10 spotkań czy się przyda drużynie, to Ci gratuluje.
|
dziękuję.
Nie muszę tyle patrzeć. Wystarczy mi jeden mecz(na żywo), aby WSTĘPNIE wyrobić sobie zdanie na temat danego gracza. Ale może się też zdarzyć, że ten piłkarz właśnie grał mecz życia i...no właśnie, zła "diagnoza". Albo nic mu nie szło, i też pudło.
No ale jak Ty w czasie minuty(!) potrafisz ocenić u zawodnika technikę, strzał, przegląd pola(czy gry?) to moje szczere gratulacje. Niedługo pewnie zostaniesz scoutem wszechczasów.
Wiem, że nie raz po jednym przyjęciu widać czy zawodnik MOŻE coś prezentować, ale niekoniecznie tak musi być.
Z tego filmiku dobre wrażenie robią: Jirsak, Łobodziński i Mączyński, czyli goście co wiodącymi postaciami raczej nie są.
ps: o błąd się nie gniewaj(sam robię błędy) Nie wyszukiwałem go, tak jak napisałem - rzucał się w oczy.