Wyświetl pojedynczy post
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.01.2010, 12:33
Alov napisał(a):Wyświetl post
Ja sie tylko zastanawiam po co nam kolejny po Sobolu, Diazie, Gargule, Golosiu, Jirsaku i Malczynskim srodkowy pomocnik
Po to że tylko 3 z wyżej wymienionych jest w stanie grac? Po to żeby konkurencje zwiekszyc? Mączyński bez obycia w Ekstraklasie, Diaz ostatnio obniżył loty, Jirsak gra w kratke.. Garguła pewnie nie zagra w tej rundzie, Goloś? Niewiadomo czy coś z niego jeszcze bedzie.. Zostaje tylko Sobol który na dzień dzisiejszy nie gra..

brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Co do bramkarza,po cholerę nam Juszczyk ? pewnie po to aby Mario poczuł się jeszcze pewniej i puszczał babole,może tak nie będzie i nowy trener bramkarzy nauczy go bronić.Dodam tylko, że po sezonie zostajemy bez bramkarza(owszem będzie Kutro i Jarosiński) mam nadzieje,że Mariuszowi podziękujemy po sezonie i Wisła wreszcie będzie musiała znaleźć bramkarza.
Juszczyk to jest po to odsiedziec te 13 meczy na ławie a w razie kontuzji Pawełka stanal w bramce na mecz, dwa. Jest tani.. tyle. Bo chyba nie chciałbyś zobaczyc w meczu np z Legia w bramce Kurto ( np gdyby Pawełek mial kontuzje). Co jak co ale Juszczyk ma wieksze doświadczenie w meczach o stawke niż nasi młodzi bramkarze. Widzieliście Cebanu jak się stresował gdy wchodzil na jeden mecz..

Ja tez mam nadzieje ze po sezonie odejdzie i Juszczyk i Pawełek.. ale wątpliwe to jest bardzo..
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 24.01.2010 o godz. 12:35.
Odpowiedz cytując