Wyświetl pojedynczy post
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.01.2010, 11:34
Jako, że byłem zbanowany pozwolę sobie na komentarze na temat dwóch sparingów.

Karpaty Lwów:

Graliśmy z marszu tzn.jeden dzień treningu,długa podróż w okrojonym składzie wynik jak jest taki jest.Sparing jest po aby sprawdzić rożne warianty gry, jak i dać szanse pograć tym co nie grają w lidze(Kutro) oraz ci co wrócili z wypożyczenia (Mączka i Kowal) oraz testowanych zawodników(Issa Ba, Punosevac,Poljak*)Co mnie zaskoczyło to na pewno testowani.Wiem, że nie wypada oceniać po jednym meczu ale asysta i bramka jakieś światełko jest.

*Poljak dopiero dołączył do zespołu i zagrał z Tawrija Simferopol

Tawrija Simferopol

Co mnie cieszy to, że Jirsak strzelił nawet ładną bramkę i też asystował, może nadchodzi jego sezon? oby,martwi mnie postawa Kirma tzn.jego strzały kończą się na słupku i poprzeczce, może na Słowenii mają większe bramki?(żarcik ) Podobała mi się obrona Kutro chyba on w durgiej połowie w 51 minucie z wolnego.Zdarzył mu się mały kiks, gdzie odbił piłkę przed siebie gdzie blisko był napastnik gości, na szczęście nie doszedł do piłki.Mam nadzieje, ze w innych sparingach jak i drugim obozie,będzie lepiej.Czekam na powrót kadrowiczów oraz kontuzjowanych ciekawi mnie co pokażą

P.s Jeżeli pomyliłem bramkarzy to sorry, ale jakość skrótu nie najlepsza ;P
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując