Wyświetl pojedynczy post
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.01.2010, 06:33
Wicked napisał(a):Wyświetl post
Zna ktoś jakieś fajne horrory o duchach Ewentualnie jakiś horror z kina azjatyckiego, tylko nie wszystkim znane widmo, oko itd
Hehe jak nie znane wszystkim widmo to ciężko będzie Z ichniejszymi filmami to jest tak: Widziałeś jeden, to widziałeś wszystkie . Oglądałem Dark Water, Ring, Klątwę i jeszcze parę innych. Wszystkie takie same. Motyw przewodni jakiś maszkaron blady i woda. Oczywiście uogólniam trochę, ale w większości tak jest. Jedyny film który mnie pozytywnie zaskoczył to "Opowieść o dwóch siostrach". Kino koreańskie, pierwowzór amerykańskich "Nieproszonych gości". Coś mi chodzi po głowie że tam też ten maszkaron blady występuje, ale polecam film bo ostro zakręcony jest.

Co do horrorów o duchach to zdecydowanie coś świeżego. "Paranormal Activity"

Ja chciałbym polecić nowy serial. Nosi tytuł "Spartacus: Blood and Sand". Z założenia miało to być połączenie Gladiatora z "300". Jak to często bywa, oczywiście do pięt nie dorósł pierwowzorom. Serial jest typowo męski. Krew, flaki i odpadające kończyny. Do tego masa erotyki. Jak mi napiproject dobierał napisy to pierwszy raz widziałem żeby pasek wulgarności teksu był niemal na full wypełniony Fabuła z deka płytka, ale na czyste kino akcji jak najbardziej się nadaje. Wyszły na razie dwa pierwsze odcinki. Jednym z reżyserów, czy producentów (nie wiem) jest Sam Reimi. Jest on cienkim reżyserem, ale jednym z moich ulubionych po sławetnym horrorze klasy-B czyli "Martwym źle" :d.
Ostatnio edytowane przez Gordian : 24.01.2010 o godz. 06:36.

Odpowiedz cytując