Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.01.2010, 11:08
sandbender napisał(a):Wyświetl post

Dwa, że jakoś dziwi mnie to nagłe zaprzestanie testowania bramkarzy i jego kontrakt na pół roku. Ja wiem, że to nie w stylu naszych decydentów, ale może my już podpisaliśmy kontrakt z docelowym bramkarzem ważny od lata? Na tej samej zasadzie jak Baszczu podpisał tylko, że nikt o fakcie ani o przyszłym klubie nie wiedział? (takie sobie gdybanie).

.
Cel takiego ruchu może też być jeszcze jeden. Po tym co wyprawia imć Tarasiewicz z zsyłaniem zawodników do ME,bo podpisali kontrakt przed jego wygaśnięciem , chodzić może zwyczajnie o to aby faceta uchronić przed ewentualną karą i rozbratem z piłką. Przy czym nie zakładam,że jest to gość z naszej ligi.

Niemniej bliższy prawdy jest dla mnie inny scenariusz. Mianowicie zakładają,że Skorży za pół roku nie będzie i nie chcą aby podejmował on decyzje co do tego kto na długie lata zwiąże się z naszym klubem na tak newralgicznej pozycji jak bramkarz.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 23.01.2010 o godz. 11:14.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując