palladynTS napisał(a):

Panowie to jest POCZĄTEK KOŃCA SKORŻY w Wisełce.
Nie trudno zauważyć że trener kompletnie nie daje rady.To z piłkarzami (zachowanie Pi Brożka w czasie jednego z meczów),nie ma dialogu z RN,nie ma wsparcia,nie ma pieniędzy.
Odszedł Kazimierski (to akurat +),chcą mu zabrać Terizottiego.
Zostanie SAM.Już został!
Mówią że tonący brzytwy się chwyta,tylko czy Juszczyka można nazwać brzytwą?Raczej bardzo tępym kozikiem.
Za pół roku kamanda zostanie bez bramkarza.
Mam nadzieje że nie pomyśleliście tak jak ja że w czasie tych 6 miesięcy częściej będzie bronił Juszczyk który jest na pewno zdecydowanie "tańszy w utrzymaniu" niż Super Mario?
I to on po tym czasie stanie się Number One między słupkami naszej bramki?A Pawełkowi po prostu zarząd podziękuje.
Chciałbym by było inaczej ale polityka kadrowa a raczej jej brak wprawiają mnei w stan osłupienia.
Chciałbym też by w końcu nie mówiło się o Wiśle że z nią jest tak jak z jajami podczas stosunku.
Że zawsze biorą udział,ale nigdy nie wchodzą.(kw.LM)
|
Jaki trener miał dialog z RN? Może Kasperczak? I skończyło się to Dawidowskim.
Co do Juszczyka. No to ile już można nad tym płakać. Przyszedł na pół roku, no trudno najwyraźniej nie mieli kasy na lepszego. Tu mogę przyznać błąd Skorży ze boi się młodych do składu wprowadzać. Jak dla mnie jest to wina tego że on ciągle ma nóż na gardle i musi wygrywać za wszelka cene bo inaczej poleci.
Oni nie są ślepi i wiedzą jak gra Juszczyk wiec nie martw o niego. A jak się okaże ze fenomenalnie broni to czemu by nie miał być numerem jeden przez najbliższe 10 lat?

Polityka transferowa. Cieszmy się z tego co mamy, bo sprowadzania gwiazd ligi narazie nam nie wychodzi ( Dawidowski, Łobo, Garguła ), a fajnie wychodzi nam sprowadzanie tanich badz bez kontraktu zawodników ( Błaszczykowski, Marcelo ) wiadomo że czasami trafi się ma jakiegoś Beto no ale podejmujemy ryzyko jak kazdy.
A ja chciałbym zeby wiekszość kibiców Wisły w końcu przestała marudzić na nia tylo widziała dobre strony.
Bo nie wiem co byście robili bedąc kibicami np. Odry Wodzisław gdzie zawodnicy słabo grają a w transferach teraz się obudzili kupując większość graczy po trzydziestce.