Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.01.2010, 00:51
Jak dla mnie to zakontraktowanie Juszczyka na bramkarza, który ma wzmocnić rywalizację na tej pozycji w Wiśle to grzeczenie mówiąc nie porozumienie.
Nie rozumiem posunięcia trenera Skorży bo po jasną cholerę nie przedłużali z nim kontraktu pozwolili odejść do innego klubu, po to aby kolejny odcinek telenoweli pod tytułem,,Poszukiwania bramkarza" mógł zatoczyć koło i można było sięposzczycić tym że w końcu zakontraktowaliśmy bramkarza!!
To jeżeli ludzie w klubie tak myślą to ja aż boję się, jaki kolejny będzie nasz ruch na rynku trnserowym...

Żenada i tyle to już wolałbym, żeby dać szansę młodym zawodniom Kurto, Jarosiński) bo chyba oni zostali sprowadzeni z myślą o przyszłości a jak na razie to bronią w ME.

Hmm, było chyba powiedziane, że Skorża liczy na 3 transfery to chyba już koniec tych transferów:
Zatrudnienie Clebera i Juszczyka sprzedaż Ćwielonga.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując