ociec Ciemka napisał(a):

|
Gratuluję wszystkim, którzy wierzą, że Skorża jest wszystkiemu winien i jak go zwolnią to będzie cud miód i orzeszki, gratuluję moderatorowi, który uzewnętrznia swoją nienawiść (bo trudno to inaczej nazwać) do Skorży.
|
Się rozczuliłem. Przypomniałem sobie, jak w czasach mojego szczenięctwa w identyczny sposób pewna Gazeta zwalczała ludzi o przeciwnych do własnej linii programowej poglądach. Nie wdawano się w dysputy, nie słuchano co te osoby miały do powiedzenia - robiono wszystko, aby je zohydzić, przedstawić jako nienawistne i chorobliwie zazdrosne jednostki, jeśli się dało (lub nawet - nie, patrz Herbert) - chorych psychicznie. A metody te wynieśli wprost z PRL-u.
Niestety, to że jestem kosmitą na forum, sfrustrowanym nienawistnikiem w życiu prywatnym, a moim hobby jest zbieranie znaków drogowych w niczym nie odbiera sensu mojej krytyce Skorży. Może więc dajcie sobie, dzieciaki, spokój?
Kończę już, ponieważ niedługo piękny znak "zakazu parkowania" dołączy do mojej kolekcji, muszę przedtem jednak dokonać niezbędnych przygotowań.
P.S. Mnie jest żal za każdym razem, kiedy jakiś słaby wyrobnik blokuje miejsce młodemu zawodnikowi Wisły.