|
Strony związane są tajemnicą kontraktu, ale zawodnik zdradza kilka szczegółów. - Będzie to krótka umowa, skonstruowana tak, by umożliwić mi odejście po sezonie, jeśli po raz kolejny nie dostanę swojej szansy– mówi. Rozmowy z włodarzami Wisły trwały dość długo. Problem stanowić miały zarówno kwestie finansowe, jak i czas trwania umowy. Przede wszystkim długo nie mogłem się zdecydować czy pozostanie w Wiśle będzie dla mnie dobrym rozwiązaniem. Ostatecznie po konsultacjach z trenerem Skorżą i Kazimierskim podjęliśmy decyzje, że dam sobie jeszcze jedną, ostatnią szansę walki o pierwszy skład – stwierdza „Juhu”.
rok temu wstawiono taki oto komentarz do działań odnośnie wiadomo kogo. dzisiaj wraca do nas ten wyrzucony nieszczęśliwie bumerang. natomiast po wywiadzie z wilczkiem wiadomo że:
1. kasa na transfery jest
2. za transfery odpowiada skorża
proszę więc przestać wreszcie pisać idiotyczne i naiwne komentarze, że nie ma pieniędzy dlatego ściągają szrot (co samo w sobie już przeczy logice) i że transfer juszczyka skorży ktoś narzucił.
dziwię się że nikt nie zauważył również, że maciej skorża odpowiedzialny jest za zatrzymanie karier conajmniej kilku młodych piłkarzy wisły z burligą, mączyńskim oraz kowalskim na czele. teraz to samo robi z kurto. jeśli ktoś się orientuje i ogląda młodych z pewnością zauważył umiejętności rado. skorża w ani jednym o ile się nie mylę meczu poprzedniej rundy nie dał szansy ani jemu, ani czekajowi. w wieku 23 lat kiedy wciąż będziecie pisac że skorża est najlepszym trenerem w polsce a o w/w piłkarza ściąganych wtedy z wypożyczeń będzie sie pisac w formacie wiecznie utalentowanych. obudźcie się, skorża zupełnie zniszczy ten klub brakiem kompetencji..
pzdr
Powód: znaki
Ostatnio edytowane przez bungo79 : 23.01.2010 o godz. 00:26.
|