Wyświetl pojedynczy post
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.01.2010, 16:07
A więc Juszczyk w Wiśle ... Jak to mawia klasyk "wypada tylko przeprosić kibiców".

Powtórzę to co pisałem wcześniej. Każdy ,mniej lub bardziej ,zdaje sobie sprawę z naszych klubowych problemów w obszarze funduszy na transfery. Jednakże to ,że dysponujemy środkami marnymi nie upoważnia w żaden sposób nikogo w tym klubie aby te ostatnie złotówki wywalał do rynsztoku. Jednym słowem dramat nie mamy bramkarza. Mariusz jest słabiutki... I co Juszczyk który jest denny ma Mariusz mobilizować do pracy na treningach i podnoszenia umiejętności. Może zamiast zatrudniać Juszczyka ktoś normalny powinien podjąć decyzję o zatrudnieniu trenera bramkarzy. I kto ma tych ludzi szkolić... Kazimierski bumelował po knajpach ... i jego słynne "jak by mi się chciało to bym może jakiegoś dobrego bramkarza wyszkolił... " Czy tak mówi zawodowiec ? Czy klub naszej klasy powinien pozwolić sobie na "komfort" braku bramkarza. No ludzie. Nie wiem czym się klub kierował zatrudniając Juszczyka... Jedyne co logicznie myślącemu człowiekowi przychodzi do głowy to to że komuś brakowało do pensji chyba .... Jak się ogląda ten "dorobek" Juszczyka na Cyprze to naturalnym jest ,że równie dobrze mogliśmy nikogo nie zatrudniać....

A potem jak będziemy tracili durne bramki to ciekawe co powie Skorża ... Nie chciałbym ,żeby jakiś nadpobudliwy admin mnie tu zbanował ale muszę to napisać.... Skorża to jest facet bez honoru i ambicji... Tak chciał tej pełni władzy i teraz ma... Mam coraz mniejsze zaufanie do tego trenera... Jeżeli Juszczyk to jest ten starannie wyselekcjonowany zawodnik w wyniku tytanicznej pracy skautów to jestem naprawdę pod wrażeniem.... Ciekawe czy jakikolwiek klub w Ekstraklasie by Juszczyka zatrudnił chyba żaden... Mogę się założyć ,że przy zakontraktowaniu Juszczyka aspekt sportowy odgrywał rolę zupełnie drugorzędną... Pierwszorzędne było pewnie to ile Juhu jest w stanie odpalić....
Ostatnio edytowane przez Bronex : 22.01.2010 o godz. 16:23.
Odpowiedz cytując