Ludzie, ale jak nie masz pieniędzy na coś, to tego czegoś nie kupujesz, chyba logiczne
Klub jest zadłużony, nie sprzedano żadnego piłkarza - nie zarobiono pieniędzy, nie było występów europejskich - nie zarobiono pieniędzy, grano w Sosnowcu - płacono za wynajem itp itd
Czego wy oczekujecie

Przydarzył nam się Marcelo, Bogu dziękować, na kolejny taki transfer będziemy długo czekać. Nie ma kasy, nie kupisz kasowego zawodnika i nie zapewnisz mu kontraktu zgodnie z jego oczekiwaniami. Mamy okres jaki mamy. Wrócą kontuzjowani Sobol, Głowa, Boguś, Peter będzie konkurencja w drużynie, miejmy nadzieję podniesie się poziom sportowy.
Nie mówię, że nie są potrzebne nowe zakupy, ale jeśli mamy kupić miernotę jedna, drugą, to ja wolę poczekać z zakupami do wakacji i zakupić konkretnego gościa. Być może i nasze ligowe gwiazdki zejdą trochę ze swoich aspiracji, szkoda że tylko finansowych i zasilą naszą drużynę.
Jestem fanem ligi angielskiej, mogę oglądać kilkakrotnie powtórki meczów, bo tam zapierdala.ą na 100% cały mecz, a nasze gwiazdeczki ligowe niestety mają zamiast mózgu wodę sodową, bez aspiracji zawodowych, tylko kasa misiu, kasa...
Kolejnym problemem jest w polskiej piłce rządzenie zawodników trenerem. Jak im daje za bardzo w dupę, przegrywają dwa, trzy mecze i kto za to ponosi odpowiedzialność

- TRENER...Wylatuje, przychodzi nowy i ma na początku powiedziane: dasz nam w dupę, wylecisz. Jak chcesz chwilkę potrenować, to nie przemęczaj nas za bardzo. I tak to się kręci. Dopóki za wyniki odpowiedzialności nie będą ponosić zawodnicy, to będzie wielka ****..a. Trenera można rozliczać jedynie z taktyki, a reszta jest w nogach zawodników.
Odtłuszczyć to całe towarzystwo jak zrobiono w Tottenhamie i jazda!!