Kowalski napisał(a):

|
Częściowo masz rację, ale z drugiej strony była na tym forum kiedyś dyskusja, w której część dyskutantów uważała, że nawet taki młodzik może robić co mu się podoba byleby dobrze grał. Efekty takiego podejścia mamy dziś. Jak się smarka (poniżej 18tki) spotyka w Cieniu czy innym niewłaściwym miejscu to może wypadałoby dać mu do zrozumienia, że to nie dla niego miejsce. Taka postawa młodego piłkarza powinna się spotkać z wyraźną dezaprobata kibiców.
|
Jak najbardziej się z tym zgadzam. Typek nie jest pracownikiem jakiejś obojętnej mi instytucji, tylko piłkarzem Wisły i powinien całe swoje życie temu podporządkować. A jak chce chlać, a nie zapierdalać- to proszę bardzo- idź chłopie do żydów czy innego Bytomia i niech Cię nie widzę.
Miałem jakiś czas temu "pogadankę" na ten temat z jakimś jego kolegą na stronie SKWK. Gość oczywiście ani sobie, ani Leszczakowi nie ma nic do zarzucenia. Cała wina leżała wg niego po stronie klubu.
Jeśli ktoś z kibiców Wisły widział go pijącego w knajpie, powinien smarka wyprowadzić za ucho z knajpy i kazać iść do domu. I tak jako piłkarze mają dużo wolnego, więc balangi w trakcie sezonu zdecydowanie nie mogą być ich udziałem.