Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.01.2010, 03:01
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
ooo miazga

koles ma charyzme i juz po okrzyku zawodnikow na koniec bylo widac ze idą pokroić przeciwnika

cos pieknego
To jest k...a motywacja.Oczywiście takie występy należy sobie zachować na specjalne okazje ale ja nie kupuje, proponowanych przez niektórych tez typu - 'Przecież trener na pewno im wszystko mówi a to nie jego problem że oni to mają w dupie ' - Otóż to jest właśnie jego problem - nie nawołuję tu do kopiowania stylu murzyna, bo każdy ma swoje metody, ale właśnie to odróżnia dobrego trenera od słabego , że obaj mówią niby to samo ale jeden trafia do drużyny a drugi nie - jeden jest w stanie wyciągnąć konsekwencje wobec tych co nie zdają egzaminu, drugi nie - jeden wywalczy sobie rispekt w szatni , drugi nie da sobie z tym rady.

Moim zdaniem Skorża ma jeszcze szansę by dać radę.Tylko musi jakimś cudem powiększyć kadrę by mieć pole manewru i nie może bać się zaryzykować wystawieniem nawet zawodników obiektywnie słabszych ale mających ambicję, kosztem lepszych ale dających ciała - Bez uprzedzeń, typu dasz ciała i już u mnie nie zagrasz, ale każdy musi wiedzieć że nie będzie tak że gram chujnie ale że konkurent jest słabszy to i tak będę grał tą chujnie i nic mi się nie stanie.
94 - Allah Akbar!!