Wyświetl pojedynczy post
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.01.2010, 23:56
Sopranos napisał(a):Wyświetl post
No wybacz, ale co w tym wyszukanego? Pracujesz x lat w tej samej pracy, zarabiasz tyle samo po czym dostajesz dobrą propozycję i zmieniasz ją na lepiej płatną. Pracujesz z takim samym zaangażowaniem czy jednak starasz się bardziej?

Ciężko jednoznacznie powiedzieć co się działo w Anglii, bo musiałbyś chodzić za nim żeby mieć pewność co do swojej teorii. Poza tym nie jest tak jak piszesz, że albo się jest pracusiem, albo leniem. Weź takiego Majewskiego. Porównaj jakim zawodnikiem był w Polonii W., a jakim jest teraz w Nottingham. To kwestia motywacji.

Wiesz... na każdego zawodnika można ponarzekać. Ja nie jestem jakimś zapalonym zwolennikiem Costly'ego, ale widzę czytając wypowiedzi tutaj, że Nowak jest zbyt kontuzjogenny, Costly zbyt leniwy, Ćwielong za słaby, Małecki zbyt głupi. Jeżeli nawet Costly za pół roku stwierdzi, że chce odejść, to... Wisła tylko na tym zarobi, bo po mistrzostwach jego wartość skoczy kilka razy.

Ja się nie zgodzę. Zmiana klubu i mistrzostwa świata w perspektywie to wystarczające powody żeby Costly się nie lenił. Poza tym on nie musi wykonywać wielkich postępów, bo jest już w miarę ukształtowanym piłkarzem. Musi tylko sumiennie pracować na treningach i dojść do właściwej formy. Skoro Lenczykowi udało się do niego dotrzeć, to znaczy, że jednak się da.

no to chyba nie muszę już odpowiadać bo sprawa rozwiązała się sama
zobaczymy czy tam pójdzie i jak zawojuje ligę rumuńską....
tak sobie zgadnę...
jak polską
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując