Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.01.2010, 19:45
Karherop napisał(a):Wyświetl post

Kowalewski? Po tym co pokazuje od 2 lat uważam , że umiejętności którymi błyszczał grając jeszcze w Spartaku Moskwa już dawno zatracił . Obecnie bazuje na swoim wyrobionym nazwisku , dlatego niektórzy słysząc nazwisko "Kowalewski ' juz wołają ' brać go w ciemno! "
Kowalewski jest średnim bramkarzem. Jakieś mity krążą odnośnie jego osoby a to tylko dlatego,że nikt na bieżąco nie oglądał go w lidze rosyjskiej. Opierając się na tym co widziałem w nastu meczach z jego udziałem,mogę śmiało powiedzieć,że rewelacji żadnej nie ma. Do tego jego gra na przedpolu doprowadzała nie jednego do palpitacji serca. Pewny w tym elemencie nie jest bardziej od Pawełka. Do tego zdarza mu się dość często wypluć piłkę przed siebie. W któryś tam derbach Moskwy Wagner Love miał tą przyjemność zostać obsłużonym przez Kowalewskiego w ten właśnie sposób. Średni bramkach na miarę Mariusza, gdzie wcale nie jest powiedziane,że Pawełek byłby na straconej pozycji w walce o pierwszego między słupkami.
Nie piszę,że Kowalewski jest słabszy od Pawełka,bo nie jet,ale też znów o wiele lepiej tez się nie prezentuje.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując