KOMINEK napisał(a):

Ponieważ widać że są ferie przypomina więc:
1) Mamy trzy tematy odnośnie transferów:
a) Polityka transferowa Wisły
b) Rynek transferowy wg. Mediów
c) Gdybym był bogaty – czyli transferowe s-f
Zacznę od ostatniego: Jedynym ograniczeniem w tym temacie jest to że jak sama nazwa wskazuje nie jest to samo fiction ale też jest tu science – czyli ma mieć to coś wspólnego z rzeczywistością – więc nie piszcie że może by Messiego kupić bo dobrze ostatnio gra.
W Rynku wg Mediów ma być krótka informacja czego dotyczy tekst (bez komentarzy) i link do tekstu
Żuraw wraca do Wisły www.weszlo.com . Zamieszczamy tu info tylko odnośnie Wisły
i Polityka Transferowa Wisły – tu komentujemy tylko fakty podane przez sprawdzalne źródło.
Wszelkie post pt. z dobrze poinformowanego , wiarygodnego acz zupełnie anonimowego źródła będą usuwane( jeśli muuuuuuuuusisz się czymś takim podzielić to pisz o tym w Gdybym był bogaty). Wywalane będą też posty zawierające info z http://www.transfermarkt.de
2) Za nie przestrzeganie tego regulaminu najpierw leci post, recydywa - tydzień odpoczynku, powtórna recydywa - do końca okresu transferowego
|
Jeśli jesteś taki konsekwentny to powinieneś wyrzucić z tego tematu 80 % postów. Dawno mnie tu nie było i jeśli do mnie pijesz to możesz mi dać bana dożywotniego. Naprawdę wbijam w to, bo widze, że muszę być tu mega zorientowany we wszystkim co się tutaj dzieje.