Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2010, 23:48
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Paowie, my tutaj mamy caly tabun poludniowoamerykancow wiec klopotow aklimatyzacyjnych miec nie powinien.

Odnosnie Juszczyka, ktos tutaj przedstawil to, co ja myslalem od poczatku, Juszczyk jest na miejsce Cebanu, nic poza tym. Spodziewajcie sie niedlugo ciekawych infromacji odnosnie bramkarza...

yy jaka sugestia ,czy promyk nadziej w nas wlewasz

Pawelkowi potrzebny jest konkurent ,zeby wreszcie Mariusz po kolejnym farfoclu,lobie z 40 m ,czy super probie wypiąstkowania pilki mogl sobie pomyslec "no teraz to k*** zawaliłem ,ława mnie czeka":..

niewiem dlaczego w tym klubie nie szanuje sie tak istotnej pozycji bramkarza ,przyklad tego ile daje Mucha Legii u nas nikt nie widzi
Jesli przyjdzie Juszczyk to chyba tylko po to zeby pograc sobie z Bytovia czy innym Hetmanem ,my potrzebujemy kogos zeby miec 2 rownorzednych bramkarzy i tylko to moze spowodowac jakikowliek rozwoj sportowy Pawełka.

Co do napastnika to podzielam zdanie innych Costly nam pasuje ,potrzebujemy kogos silnego i potrafiacego przytrzyamac pilke.On mi do schematu gry z Boguskim pasuje zobaczymy jak bedzie
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując