Wyświetl pojedynczy post
eMTe
Senior Member

Od: 02.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2010, 18:39
Nie wiem czego narzekacie, że Nurkovic nie przyjdzie. Macie pewność, że okazałby się lepszy od Cebanu nie mówiąc już o Pawełku? Jak na bramkarza "za którym mamy płakać" to puszczał w swojej lidze za dużo bramek, Może i gra w słabym zespole, może obrona tego zespołu gra fatalnie, tego nie wiem, ale nie jest to piłkarz, który gwarantowałby więcej od innych wcześniej testowanych. A ile lat jeszcze Kurto i Jarosiński mają bronić w ME? Wiadomo, że w tym fachu bardzo istotne jest doświadczenie, ale jak oni mają je zdobyć? Najlepiej jakby ich wypożyczyć. Podobno mamy dobrych bramkarzy w Polsce dlatego uważam, że należałoby się rozejrzeć bliżej za w miarę doświadczonym bramkarzem. Powrót Juszczyka też mnie zbytnio nie cieszy.

Jeżeli chodzi o Costly'ego to jestem jak najbardziej za. Ucieszyło mnie jak usłyszałem, że Cetnarski jest w Krakowie, ale nie pojawia się żadna wzmianka o zainteresowaniu Wisły jego osobą.

Jak na taką sytuację z kasą w klubie, o której się mówi od lipca i tymbardziej teraz, to mnie dziwi, że do tej pory nikt z pierwszej "11" nie odszedł od nas.

Niepokoi mnie sprawa Leszczaka bo to nie pierwszy już raz kiedy zawodnik utalentowany zawodnik odchodzi z Wisły bo wygasa mu kontrakt. A kontrakt w czerwcu kończy się Łukaszowi Burlidze.
Ostatnio edytowane przez eMTe : 18.01.2010 o godz. 18:42.
Odpowiedz cytując