Wyświetl pojedynczy post
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2010, 18:29
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Tak bo Skorza ma 5 mln euro do wydania i sepi na transfery po chlop jest oszczedny.
Z pustego to i Salomon nie naleje
Słuchaj można mieć naprawdę mało pieniędzy ale to nie upoważnia do wywalania nawet tej mizerii bezmyślnie w błoto. Ja myślałem ,że Skorża działa nie tylko w interesie klubu ale przede wszystkim także w swoim. Potem znowu się okaże ,że są braki kadrowe Maciej będzie robił to co umie najlepiej czyli przepraszał. Skorża zatrudnia Juszczyka i co wy myślicie ,że zaraz poleci się tym chwalić do mediów jakby co najmniej Messiego za uszy przywlókł. Taka decyzja wizerunkowo , sportowo szkodzi klubowi. Przyszłość sportowa Cebanu to była dla nas niewiadoma. Mogło być źle ale równie dobrze mógł to być bramkarz znacznie lepszy od Pawełka gdyby grał regularnie. Mariusz obojętnie jakie kaszany by nie grał to był przyspawany do bramki. Jakiś czas temu Juszczyk został skreślony przez Wisłę bo zwyczajnie był za słaby. Co takiego zdarzyło się w piłkarskiej karierze tego zawodnika w ostatnim czasie ,że nagle stał się tak pożądany. Może zadecydowały prozaiczne układy o których kilka postów niżej napisał jeden z kolegów forumowiczów. Może ktoś w klubie bardzo poszukiwał dodatkowych paru groszy do pensji...
Wydaje mi się każdy rozumie doskonale trudną sytuację finansową naszego klubu. Przypuszczam ,że gdyby w obecnej sytuacji nie dokonała żadnego transferu przyjęlibyśmy to lepiej i ze zrozumieniem ,niż wydawała ostatnie grosze w sposób nieprzemyślany.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 18.01.2010 o godz. 18:54.
Odpowiedz cytując