Wyświetl pojedynczy post
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2010, 16:10
Własnie, brak podania uczestników wyjazdu do Turcji na oficjalnej stronie bardzo mnie zdziwił. Nie wiem czy jest to zwykłe niedopatrzenie, czy celowe zagranie. Zawsze lista zwodników była w dzień wylotu podana.

Co do Juszczyka- najprawdopodobniej jego wybór spowodowany jets brakiemj środków finansowych. Zresztą ja bym naprawdę poczekał. Nurković niby miał już z tym innym klubem podpisać kontrakt, a jest już poneidziałek i ani widu, ani słychu o jego transferze. Czy rzeczywiście jest 3. kandydat? Nie wiem czy w to wierzyć, czy nie.

Napastnik z Serbii? Warto przetestować. Wysoki, takiego, jakiego szukamy, do tego młody, co prawda strzelił ledwie 4 bramki, ale zwróciłbym uwagę na klub, w którym gra(nisko w tabeli), więc pewnie i sytuacji bramkowych ma niewiele. A ci co myślą, że nas stać, czy też taki zawodnik, który strzela w lidze serbskiej kilkanaście bramek będzie chciał do nas przejść, polecam przejść się do psychiatry.

Costly? Jak najbardziej tak. Typ, jakiego szukamy, ja zawsze chciałem go widzieć w Wiśle. Wielu narzeka na jego statystyki, ale: gość zagra na Mundialu, co na pewno wpłynie na jego cenę. W kadrze, jak gra, gra dobrze. Do tego niska cena, zobaczymy też jaki kontrakt sobie ten gracz zażyczy. Myślę, że 200-250 tys euro(kontrakt motywacyjny) jak najbardziej można mu dać.

Co do Nowaka mam wątpliwości, ale tylko jeżeli chodzi o jego zdrowie. Gdyby grał to dal mnie piłkarsko, technicznie jest na pewno lepszy nawet od Brożka, nie mówiąc o Małeckim. Ja osobiśćie nei wierzę w ten transfer z powodów finansowych. Skoro Bełchatów podobno chciał na początku 250 tys euro za Costly'ego, któremu za pól roku kończy się kontrakt, to co będzie z Nowakiem, który ""dopiero" za rok może odejść za darmo?

A co będzie, i tak nie zależy od nas, więc panowie i panie bez zbędnego napinania się i kłotni!
Odpowiedz cytując