Wyświetl pojedynczy post
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2010, 02:15
Jakiś czas temu, gdy jeszcze nie było tyle szumu wokół stadionu, wyobrażałem sobie jakby to było gdyby nie wyrobili z główną i udostępnili stadion z wybudowanym narożnikiem i oddaną trybuną wschodnią. Gdy teraz widzę co się dzieje na budowie, moja wcześniejsza wizja przeraża mnie. Nie śledziłem jakoś szczególnie budowy zachodniej z powodu problemów z kamerką, a teraz odpaliłem najnowsze fotki z 11.pl i przyznam, że mina mi zrzedła. Pierwsze skojarzenie - opuszczona budowa. Wygląda to dramatycznie.
Mam tylko nadzieję, że do końca miesiąca sprawa coś ruszy, a razem z nią prace przy głównej. Profesor i spółka stracili panowanie nad tą inwestycją!
Jeszcze pytanie natury technicznej. Jak często można składać interpelacje? Skoro w tej prezydent udzielił tak skromnych odpowiedzi, to może za kilka tygodni gdy podejrzewam więcej powinno być jasne warto wystosować kolejny zestaw pytań, lub zestawić je z tymi pierwszymi, aby się ustosunkował przykładowo do terminu oddania stadionu do użytku. Ciekaw jestem czy za miesiąc wciąż twierdziłby, że nastąpi to końcem lipca 2010.
Druga rzecz, czy można dowiedzieć się o ilości przekazywanej dokumentacji budowy? To następuje z dnia na dzień, czy co tydzień, dwa dostarczają ją w większym zakresie wykonawcy budowy? Bardzo mnie to ciekawi.
What's new?

Odpowiedz cytując