|
a może zarząd stwierdził że skoro wracają kontuzjowani to nowi niepotrzebni są? w końcu wraca sobol, boguś już będzie w 100% sprawny, głowa, brożek... ehh szkoda gadać..
Może mistrza z takim składem zrobimy chociaż to nie jest tak oczywiste, ale puchary pójdą jak co roku ostatnio.. i znów będzie dziura w budżecie i znów poszukiwania bramkarza itd.. dla mnie osobiście to co w Wisełce się dzieje ostatnio to kpina z klubu i kibiców.
Fakt do końca okienka jeszcze sporo czasu ale popatrzmy na taki Śląsk.. zakontraktowali już bramkarza, naszego Pepe, mówi się że Wróbel ma dojść i możliwe że Sobiech lub jakiś bośniak.
Dziwi mnie że o Sobiechu nie mówi się nic w kontekście przyjścia do Wisły, to młody i niewątpliwie utalentowany zawodnik ale widocznie my wolimy Nowaków i Costlych. O Nowaku nie będę pisał bo jak każdy twierdzę że to szkło, natomiast Costly wcale mnie nie przekonuje, w Bełchatowie nic wielkiego nie pokazal a tutaj ma byc takim wzmocnieniem dla nas? Dziwne.
Nic. Zobaczymy jak się sytuacja rozwienie, jak na razie nie wygląda to optymistycznie. Pozdrawiam!
!! Jedno Serce Jedno Bicie WISŁA KRAKÓW Ponad Życie !!
|