panowie przeszedł ktoś MW2 akt 3 na veteranie ?
jestem w tej pie***** bazie ruskich wszędzie w pi*** śniegu (pierwsza misja 3 akt) mój ostatni checkpoint mam zapisany po tym jak zabiłem wszystkich tych kacapów między domkami przed ich sama bazą i potem jak wejdę do ich bazy zaczyna się odliczanie czasu jest 2:00 minuty żeby dostać się do flary i pytanie
jak to przejść ? mam te rakietę co otwiera się laptop i sruu (czort wie jak się nazywa) więc trafiam nią w heli , idzie w ***** mam tam na wejściu ok 5 typa (4 maja coś ala m4 , a ostatni RPD ) zdejmuje ich ze snajpery i jest po nich wbijam do tej bazy przyjeżdża kolejny konwój więc śle w nich kolejna rakietę z lapka potem przebijam się tam dalej i mnie kilim albo jak się przedostanę dalej brakuje mi zawsze czasu by tam dojść zaznaczam że nie grałem na mniejszych poziomach więc nie mam bladego pojęcia jak wyglądają dalsze misje i ile czasu jest na casual albo normal w tej misji oraz jak to wygląda na mniejszych poziomach na tej mapie i jak się dostać do tej flary błagam pomóżcie bo już mnie ch** strzela

jestem przez tydzień udupiony w domu ze względu na zapalenie oskrzeli więc liczę na jakąś pomoc

ps jak ktoś ma ochotę wysyłać zaproszenie i możemy pociupać albo multi albo co-po , bardziej by interesowała mnie ta druga opcja ze względu na kilka achivmentów

z góry dzięki pozdro famulTS
szprotson napisał(a):

jak w fifie zapisywac te stałe fragmenty
|
Szprotson nikt Ci nie odp na pytanie więc ja postaram się pomóc o jakie stałe fragmenty Ci chodzi ? , chodzi Ci o to by zapisać powtórkę czy co bo jak powtórkę to przy jakiejś akcji wchodzisz do menu dajesz opcje replay i tam chyba X jest odpowiedzialny by zapisać powtórkę i wysłać ja na server do EA ? o to chodzi ? jak coś pisz to pomogę
Kamson napisał(a):

Nie o to mu chodzi 
Jak masz ekran treningu (bieganie jednym zawodnikiem) klikasz któryś przycisk (chyba ten mały obok startu), wyskakuje ci okienko, w którym wybierasz co chcesz trenować i dalej już sie połapiesz.
|
jeśli o to to ten przycisk nazywa się back jest po lewej stronie od startu przy gałce wtedy pokazuje się menu można pocisnąć 11 na 11 , wolne albo inne tam ustawienia ogólnie jest ich pod dostatkiem jak naciśniesz przycisk back , a stałe fragmenty można również zrobić krzyżakiem naciskając go do góry wtedy zawodnik podchodzi do wolnego chyba że wbijesz w pole karne to nawet do karnego
Maciejo napisał(a):

|
a mi się zdaje, że chodzi w ogóle o to, że grając w trybie menadżerskim bodajże przy ustawieniu taktyki jest możliwość ustawienia sobie jak zawodnicy mają się rozbiegać przy wolnych/rożnych itd. i chyba pytanie dotyczyło tego jak te ustawienia zapisać, żeby nie trzeba było ustawiać tego co mecz.
|
musi nam sie Szprotson określić o co dokładnie mu chodziło to pomożemy