Wyświetl pojedynczy post
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.01.2010, 14:24
tofik napisał(a):Wyświetl post
To może niech przestaną żyć takimi newsami. Adrian Mutu w Galacie i jeszcze 6,5 mln euro taaaa. Po 1 nigdy tam nie grał ,a po drugie wart jest ze 20 mln
Faktycznie Tofiku pomieszałem.
Nie z Galatasaray chcą kupić Mutu tylko będą z Galatasarayem rywalizować o "31-letniego zawodnika włoskiej Fiorentiny". Również kwotę źle podałem. Kazań zaoferował równe sześć milionów euro.

Przy okazji jak tak dalej sprawy będą się toczyć to Dan Petrescu nawet dobrze nie zaczynając pracy w Kubaniu Krasnodar zostanie na starcie co najmniej "bohaterem pracy socjalistycznej". Nie wiem jakie oni tam mają zwyczaje ale Rumun nie dawno przecież podpisał kontrakt a już zdążył udzielić obszernych wywiadów lokalnym rozgłośnią radiowym, stacji telewizyjnej, wizytuje szkoły , instytucje , zakłady pracy.... W każdym miejscu dęta akademia.... Nawet w jednym wywiadzie Dan powiedział ,że nie przypuszczał ,że będzie sprawował tyle obowiązków poza trenerskich...

PS. Tak swoją drogą to Cebanu się nieźle chłopak zakręcił. Tutaj kisnął na ławce. Traktowano go jako młodego zdolnego ale na wszelki wypadek jeszcze z dystansem. A tu proszę!! Błyskawiczna decyzja. Odchodzę i po sprawie. Musiał mieć ten transfer do Kazania dobrze przygotowany. Oficjalnie w żadnym meczu sparingowym młodzieżowej kadry Rubina Kazań nie wystąpił a podpisano z nim kontrakt bez szemrania. Na pewno bardzo trudno będzie mu się przebić do pierwszego składu mistrz Rosji ale perspektywę ma całkiem dobrą.. Widać również ,że chłopak miał pewnie jakiś układ z tym Macurą. Wiele za tym przemawia.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 17.01.2010 o godz. 14:44.
Odpowiedz cytując