Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.01.2010, 14:49
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Wawrzyniak nie zagrał ale w lidze jest. Zobacz jak sformułowałeś pytanie. Bronowicki jest w lidze poniżej, co nie zmienia faktu że jest również średnim lewym obrońcą. Piotrek Brożek istnieje w ofensywie raz na miesiąc. Król to wieczny talent, Brożek tak samo. Żaden z nich nie jest dobry. Przykład Kirma i Gancarczyka jest na temat ruchów kadrowych Wisły. Gdzie podałem fałszywe dane, jakoby Wawrzyniak grał w lidze w tym sezonie? Nie rób propagandy, bo Ci to niestety nie wyjdzie.
Propagandę to siejesz Ty - rzucając hasło i żadnych argumentów

Pytanie postawiłem:
Ilu jest lepszych lewych obrońców w naszej lidze od Brzyskiego?
(w podtekście ekstraklasie)

W jakim klubie gra Grzegorz Bronowicki? Łęczna? Czy się leczy albo jest bez klubu. Nie zagrał żadnego meczu żeby cokolwiek o nim pisać. (kiedyś może był lepszy - 2 lata temu?)
Piotr Bronowicki - chyba też nie gra w ekstraklasie?
Wawrzyniak - wiadomo - nic nie kopnął, dopingowicz więc ciężko brać go pod uwagę.
Pisałem o grających kopaczach z ekstraklasy. Tych o których formie można cokolwiek powiedzieć - a nie oceniać "przeszłych zasług". Stąd wsadzanie Wawrzyniaka czy Bronowickiego - to przesada.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując