Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.01.2010, 14:31
bbbnba napisał(a):Wyświetl post
A co z ostatnimi meczami w Sosnowcu, tam mozna bluzgac, gdy nie ma na nich kibicow przyjezdnych? Co z meczami na Reymonta, gdy mieliscie zamkniety sektor gosci?
FraMat - masz racje, na naszym forum srednio co 3-4 miesiace wraca temat znienawidzonej Wisly i dzieci internetu pokroju np. wojtali wyzywaja sie piszac grozne posty Tu jest spokojnie i wyraznie widac, ze nie interesujecie sie tym co u nas slychac.

bbbnba nie rób z siebie idioty - na waszym forum wszystkie posty gdzie pisze się w miare pozytywnie o Wisle ( w temacie o sporcie, nie o Lechu, żeby bylo jasne) są usuwane (i nie wmówisz mi, że zmyślam - sam pisałem tam od czasu do czasu próbując pełnić role podobną do tej, jaką Ty chcesz pełnić tutaj - i wszystko mi kasowano, a czasami za zwykły wpis broniący Wisly i jej kibiców, banowano).
Natomiast co chwilę porównujecie się do "milicjantów" i nie zaniedbujecie najmniejszej okazji, a nawet ich szukacie żeby pojechać po" milicjantach" najczęsciej naciągając fakty, więc daruj sobie.
Oczywiście, że w odpowiednich tematach interesujemy się tym, co dzieje się w całej (polskiej) piłce, w tym także tym, co u was sie dzieje.
Widzisz, zachowujecie się na waszym, i nie tylko na waszym, forum jak chłopstwo na salonach więc dziwisz się, że się z was nabijamy?
Jesteście dla nas na razie jak nowobogaccy sprzedawczykowie, który chcą uchodzić za ideały.

Ty możesz wypowiadac się tutaj swobodnie przekraczając czasami zasady dobrego zachowania sie gościa.
Moje wypowiedzi u ciebie są bardzo szybko kasowane, więc odpowiedz sobie kto ma kompleksy?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując