|
[QUO-TE=Buziek_LG;841388] Ma o tyle że Ty starasz się udowodnic że tylko w polskiej piłce nie zawsze grają piłkarze w najwyższej w danym czasie formie. No chyba że profesjonalizmem dla Ciebie nie jest tylko sadzanie na ławie za nie przedłużenie kontraktu. Gdy zaś ktoś decyduje się na występy dla innej reprezentacji i z dnia na dzień przestaje grac to już jest profesjonalizm to wtedy wycofuję się z tego argumentu
[/QUOTE]
Pewnie,że mogę porównać naszą ligę od Tureckiej,Greckiej,bałkańskich lig. Tam pewnie i takich jaja jak z Gancarczykiem nie są odosobnione. Tylko,że ja piszę o ligach uważanych za wzór do naśladowania a nie jakieś peryferia futbolu,gdzie nawet i my nie jesteśmy. Piszesz coś o sadzaniu na ławie,bo ktoś nie chce gdzieś grać. Proszę Cie po raz drugi. Podaj klub,imię zawodnika.
[QUO-TE=Buziek_LG;841388]
No mi się wydaję
[/QUOTE]
Tobie się wydaje. A ja Ci mówię,że trafił, bo mu nie zaproponowali kontraktu. I nie wywalili go do rezerw na pół roku. Co Ty w ogóle porównujesz? Poza tym wchodził na ostatnie minuty w meczach,w których siedział na ławie. Przykład przez Ciebie przytoczony jest zwyczajnie nietrafiony.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|