Wyświetl pojedynczy post
Buziek_LG
Senior Member

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2010, 22:25
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
A co ma reprezentacja do klubu?Przywołujesz chyba jakieś niemieckie przypadki dotyczące gości z polskimi korzeniami.Rozpatrujemy temat kontraktu a nie reprezentacji. Nie wiesz o czym piszesz i starasz sie za wszelką cenę udowodnić swoje racje w nader zabawny sposób.
Ma o tyle że Ty starasz się udowodnic że tylko w polskiej piłce nie zawsze grają piłkarze w najwyższej w danym czasie formie. No chyba że profesjonalizmem dla Ciebie nie jest tylko sadzanie na ławie za nie przedłużenie kontraktu. Gdy zaś ktoś decyduje się na występy dla innej reprezentacji i z dnia na dzień przestaje grac to już jest profesjonalizm to wtedy wycofuję się z tego argumentu

A propos Teveza. Przed jego ostatnim meczem w barwach MU z Arsenalem mówił,że nie czuł się potrzebny,a klub mu nie zaproponował nowego kontraktu. Ferguson nie chciał go w zespole,ot cała filozofia. Odsyłam do wypowiedzi agentów Teveza i wywiadów których udzielił w tamtym czasie sam piłkarz. Pomijam fakt,że Tevez był wypożyczony do MU. Zresztą gdzie porównywać kilka meczów które Tecez siedział na ławie z zesłaniem do ME na pół roku.
No mi się wydaję że Tevez powiedział(odsyłam do http://www.bbc.co.uk/ tam to czytałem, jednak nie mam zamiaru marnowac pół godziny na przeszukanie całego archiwum) że kontraktu który mu zaproponował ManU nie podpisze po czym dziwnym zbiegiem okoliczności z pierwszej "11" trafił na ławkę.

Fajnie jest pisać o czymś o czym ma się pojęcie. Spróbuj kiedyś.
Skoro mówisz że jest tak fajnie to może spróbuję tylko czy można Ci wierzyc gdy obok zamieszczasz twierdzenia które tego nie potwierdzają ?
Ostatnio edytowane przez Buziek_LG : 14.01.2010 o godz. 22:29.
Odpowiedz cytując