Wyświetl pojedynczy post
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2010, 19:51
A ja bym słowa Skorży inaczej interpretował. Klub pewnie czeka ,że wpłynie jakaś konkretna oferta dla któregoś naszego zawodnika i z przyjemnością się go sprzeda. Póki co,żadnym konkretów nie ma. To co czytamy w gazetach to przecież tylko bajdurzenie. "Model angielski" okazał się tak samo niewydolny i żałosny jak każdy inny przerabiany w naszym klubie. Szczerze mówiąc ja na żadne transfery przełomowe do klubu zupełnie nie mam nadziei. Skorża mówi ,że czeka aż największe kluby świata się obkupią. Super taktyka, można tylko zapłakać. Biorąc pod uwagę fakt ,że nasza liga jest najgorszą między Alaską a Kamczatką ( i nie piszcie ,że Kamczatka leży obok Alaski o co innego mi chodzi) ... Skorża po raz kolejny zrobił z gęby cholewę. Edek z Józefem mieli szukać ,jeździć , pracować , hektolitry kawy , nieprzespane noce na dworcach , lotniskach i co ? I gówno. Ja już nie mówię o całej Europie. Niech Edek przyprowadzi na testy chociaż jednego piłkarza z Polski , a Józef z obszaru Czech ciekawe czy tacy się pojawią.

Alvarez przy naszych zdolnościach negocjacyjnych czytaj pustym skarbcu to zostanie na pewno....
Ostatnio edytowane przez Bronex : 14.01.2010 o godz. 19:53.
Odpowiedz cytując