Wyświetl pojedynczy post
panew
Senior Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2010, 19:14
wiertar napisał(a):Wyświetl post
skipas na cały dzień to 29 euro... nam nie oplacało sie kupować cało dniowego wiec kupowaliśmy pojedzynczy wyjazd za 10 euro...(myślelismy że można wyjechac na tym bilecie na samą góre.. a okazało sie że to jazda tylko na jednym wyciągu. wczoraj nam to przeszło i puścili nas na drugi, dzisiaj już nie) czyli drogo...

nocleg dla 2 osób od 40 euro w pensjonacie, hotelu 3* do 23 euro w prawatnym domu za pokój bez łażienki... czyli drogo!!

żarło też do najtańszych nie należy... za to piwo w knajpie ok 1 euro czyli całkiem niezle a naprzykład mała cola 0,2 = 1,20 euro
a c odo nart. to mam w tym momencie 4 pare... z tego jedną slalomke komórkową, jedną sklepową, jedną gigantke komórkową, jedną sklepową. pożyczyłem u znajomego w wypożyczali troszke starsze salomony( żadne freeridowe ) na 170cm i jak najszersze pod butem... całkiem niezle mi się jeżdzilo pozatrasami na nich, bo na trasach to katastrofa do tego komórkowy but rossignol o twardości 150.... niezbyt przyjemne uczucie podchodzić w takich butach do góry
byłem tam ze 2 lub 3 lata temu ale wtedy to był raj cenowy
pojezdzic i pojeść i zamieszkać można było juz za 100 - 150 pln/dzień
potem raczej na łomnice jezdziłem jak już na słowacje uderzałem
ale chopok jest rewelacyjny
tym euro zarąbali sobie turystyke
właśnie musze kupić jakieś nowe porządne zjazdówki , bo mi podjebali w knajpie w zeszłym roku :/
jakbyś miał jakieś propozycje do dość agresywnej jazdy to pomóż bo nie jestem w temacie, bo nie miałem w planach zakupu nart , a teraz zostałem z freestylowymi dechami

no i foty musisz wrzucić i jakies filmy
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez panew : 14.01.2010 o godz. 19:25.
Myjcie owoce zakazane
Odpowiedz cytując