Wyświetl pojedynczy post
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2010, 18:11
panew napisał(a):Wyświetl post
ok
jak to wyglada cenowo?
skipas/nocleg/żarło/browar
no i na czym jezdzisz freeride?
na zjazdówkach czy masz drugą parę nart?
skipas na cały dzień to 29 euro... nam nie oplacało sie kupować cało dniowego wiec kupowaliśmy pojedzynczy wyjazd za 10 euro...(myślelismy że można wyjechac na tym bilecie na samą góre.. a okazało sie że to jazda tylko na jednym wyciągu. wczoraj nam to przeszło i puścili nas na drugi, dzisiaj już nie) czyli drogo...

nocleg dla 2 osób od 40 euro w pensjonacie, hotelu 3* do 23 euro w prawatnym domu za pokój bez łażienki... czyli drogo!!

żarło też do najtańszych nie należy... za to piwo w knajpie ok 1 euro czyli całkiem niezle a naprzykład mała cola 0,2 = 1,20 euro
a c odo nart. to mam w tym momencie 4 pare... z tego jedną slalomke komórkową, jedną sklepową, jedną gigantke komórkową, jedną sklepową. pożyczyłem u znajomego w wypożyczali troszke starsze salomony( żadne freeridowe ) na 170cm i jak najszersze pod butem... całkiem niezle mi się jeżdzilo pozatrasami na nich, bo na trasach to katastrofa do tego komórkowy but rossignol o twardości 150.... niezbyt przyjemne uczucie podchodzić w takich butach do góry
Ostatnio edytowane przez wiertar : 14.01.2010 o godz. 18:15.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując