Wyświetl pojedynczy post
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2010, 17:28
Kaan napisał(a):Wyświetl post
W końcu w tym roku wybieram sie tam, ale z końcem stycznia. Jak wrócisz opisz wrazenia, trasy podobno ciekawe, zróżnicowane. Szukam aktualnie jakiś niedrogich kwater tam na 2 noclegi, jak ktos był i ma namiar to byłbym zobowiazany
własnie wróciłem bo pojechalismy dzien wcześniej

tras jest dużo ale nas interesowały tylko trasy Freeridowe, bo po to tam pojechaliśmy... są rewelacyjne. problem byl taki że kolej wyjeżdzała jedynie na wysokośc 1600 metrów i trzeba bylo pokonać ponad 400 metrów przewyższenia na nogach, plecakie, kaskiem i nartami upiętymi do plecaka... ale i tak było najlepiej... widoki cudowne... zjazd po dziewiczych freeraidowych zonach bezcenne... jutro może wkleje kilka zdjęć i fimik jak uda mi się go zgrać z kamery na komputer.

aaa wy dalej o tych kijach... kilka postów wyżej pisałem o tym ale widocznie nikt z was o tym za wiele nie wie....
Slalom Carvingowy uprawia się z czy bez kijów

każdy jeździ jak lubi, normalne. Ja wiekszosć czasu jeżdze z kijami ale tak jak pisalem na samym poczatku kije praktycznie do niczego nie są potrzebne....
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując