Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2010, 02:05
Colin napisał(a):Wyświetl post
Jak Guła się w końcu wykuruje
Przez pewien czas to samo myśleliśmy o Dawidowskim - ja lubię gdybanie ale bez przesady - Na dzień dzisiejszy termin powrotu Garguły jest nie znany, co więcej - miał on już teraz mieć za sobą przynajmniej kilka meczów, a przed sobą 2 miesiące treningów, które dawałby by szanse, że od 1 następnego meczu będzie w pełni formy - zamiast tego mamy kolejną operacje, pozew i tak na prawdę żadnego terminu jego powrotu do gry , w ogóle nie mówiąc o tym czy kiedykolwiek będzie z niego większy pożytek niż teraz jest z Jirsaka

Ja tu muszę się zgodzić z wolfym - przy takim stanie kadrowym wole zawodnika przeciętnego ale zdrowego, niż dobrego ale tylko na papierze.
Gdybyśmy mieli komfort finansowy - pewnie - można zaryzykować Nowaka , nawet gdybyśmy mieli możliwość by zbadać go profesjonalnie, także pod kątem poprzednich kontuzji - czemu nie.Ale tego nie mamy.Ja nie neguje tego że być może kto inny go kupi i będzie to strzał w 10tke , natomiast uważam że nas na takie drogie eksperymenty nie stać.
O Lewandowskiego(gdzie wcale nie jestem jego wielkim fanem), trzeba było się bić, bo gość mimo iż o 5 lat młodszy, to walił bramę za bramą(w 1 sezon w 1 lidze strzelił tyle co Nowak w 5 lat)
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując