Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2010, 01:14
buczo1985 napisał(a):Wyświetl post

A tak w ogóle czy ktoś ze SKWK ma możliwość dorwania jakiegoś kierownika budowy i przeprowadzenia wywiadu? Może udałoby się uzyskać trochę cennych informacji?
Pewnie i może, natomiast na cenne info bym nie liczył - co więcej stowarzyszenie raczej nie jest do pilnowania terminów czy tez warunków umów zawieranych przez miasto.
Mnie dziwi kompletny brak jakichkolwiek reakcji przez klub.Tak jakby ich to kompletnie nie obchodziło - Jedyne na co ich stać to porobić kilka fotek, gdzie ostatnimi czasy zresztą robotników to można na palcach 1 ręki policzyć i dorzucić do tego nagłówek typu - robotnicy wrócili na budowę, robotnicy zrobili dziurke w ziemi, robotnicy zamontowali szybkę.

Druga grupa która jest zobligowana do zajęcia się tematem - dziennikarze - 0 jakiegokolwiek zainteresowania.Jak trzeba nabazgrać co roku to samo, czyli jak to Wisła ma się wzmacniać i jak się nie wzmocniła, to są pierwsi a do tego część to robi podobno z miłości dla klubu.Gdy jest ważny problem - żadnego chętnego.

Ja jeśli miałbym coś zaproponować czy to stowarzyszeniu , czy tez jakiemuś dziennikarzowi któremu zależy na Wiśle

- w pierwszym przypadku - zaproponowanie spotkania Majchrowskiemu ale oczywiście nie by gawędzić o schodzeniu na psy, ale żeby wydusić z niego na prawdę ważne informacje, choćby tą najważniejszą, czyli pomysł kompletnie z kosmosu by to Wisła finansowała de facto ukończenie budowy.
Przecież to, oprócz tego że jest to sytuacja bez precedensu, tak na prawdę uniemożliwia zakończenia budowy , bo to jest oczywiste że klub za to nie zapłaci
Takie spotkanie(oczywiście nagrywane) da o wiele więcej niż 100 pism do niego.

-w przypadku dziennikarzy podobnie - wałkować temat, umawiać się na spotkanie z Majchrowskim po to by uzyskać odpowiedź na pytanie - jakim cudem stadion Wisły ma być ukończony, kiedy przerzuca się koszty na operatora(Wisłę), która tych kosztów nie poniesie.

Ja(głupi) myślałem że sprawa co najwyżej o czas się rozbije, tyle że teraz czas gra mniejszą role - bo co z tego że oni zdążą czy nie zdążą jak nie mają najmniejszego zamiaru opłacić budowy całego stadionu.

ps
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
SKWK definitywnie zakończyła "współpracę" z Majchrowskim

za SKWK
w takim razie część mojego postu jest nieaktualna ale to nie zmienia faktu że media powinny się tym zająć i to nie te co szukają sensacji, a te(ci dziennikarze) dla których dobro Wisły się liczy
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 14.01.2010 o godz. 01:23.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując