Wyświetl pojedynczy post
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.01.2010, 20:39
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Swoje zdanie na temat Amiki Poznań mam wyrobione.

Dziwię się jednak władzom poznańskiego klubu. Ja już naprawdę nie wiem, o co im chodzi? Po co tą sprawę ciągną? Chcą glejtu, że Amika Poznań powstała w wyniku niepokalanego poczęcia? Że nieskalana jest korupcją, ba - jest wzorem wszelkich sportowych cnót?

To chyba skierowali się do niewłaściwej instancji - proponuję w tej kwestii udać się do abp. Paetza.
A o wszystkim zaśpiewają nam "chórzyści"...

A poważniej to niestety najprawdopodobniej masz rację.

Cytat:

Masiota nie kryje, że miała to być doraźna zagrywka taktyczna spowodowana chęcią uchronienia się przed odpowiedzialnością dyscyplinarną, gdyby w ślad za indywidualnymi zarzutami prokuratury wobec piłkarzy Lecha związek szybko rozpoczął postępowanie przeciw klubowi. - Ale to były inne czasy, w karomierzu były jeszcze spadki, z ligi degradowano właśnie Jagiellonię Białystok, były niesamowite historie z Widzewem Łódź - mówi Masiota. I dodaje: - Dziś nie jestem już taki przekonany do tego pomysłu. Mimo że moim zdaniem należy się liczyć z ryzykiem, że następca dyscyplinarny starego Lecha może w przyszłości być skazany w aferze korupcyjnej. I np. dostać karne punkty.
Czyli Pyry wymyśliły sobie, że zamkną sprawę raz na zawsze.
WD orzeknie, że po części są winni ale degradacja ich nie obejmie. Karne punkty może uda się zatwierdzić jeszcze w tym sezonie, gdy szanse na mistrza są mniejsze niż można było przypuszczać a od nowego sezonu znów napniemy się na mistrza....
Usankcjonowane zostaną mistrzostwa, profity i cała ta biało niebieska szopka z Bułgarskiej a reszcie gawiedzi zamknie się usta mówiąc, że kara także już była...

Jednym słowem obłuda trwa nadal....
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując