Wyświetl pojedynczy post
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.01.2010, 00:17
macyo napisał(a):Wyświetl post
Wiertar-pytanie mam. A w zasadzie nawet dwa bądź trzy

Jak prezentują się stoki w Jaworkach? Z tego co ostatnio wyczytałem zainstalowano tam krzesełko. Jest tam dużo ludzi? Jak warunki? Da się tam uczyć nowych adeptów narciarstwa?

Zrobiono coś może z podjazdem do mostku nad Grajcarkiem przy Palenicy?
kurde nie za dużo jak na jednego posta

Szczerze to chociaż mam na Jaworki ok 2 km to jeszcze tam nie jeżdziłem w tym roku. Krzesełko jest nowe, 2 osobowe więc napewno komfort się podniósł, trasa została wydłuzona o jakieś 200 metrów w górę. na górze jest orczyk dla początkujących więc smiało można tam się uczyć. Ludzi bardzo mało. w piątek wracam z Chopoku i postaram się przejechać na Jaworki i zobaczyć jak tam dokładnie jest. dam znać jak bede.

a co do Palenicy to mostek jak stał tak stoi, więc w tym momencie musze powiedzieć że kije się przydają)
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując