Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.01.2010, 23:19
sambo jak lubię czasami czytać twoje posty to tutaj muszę wyrazić niesmak po twojej wypowiedzi.

Radny Olszówka na korzyść Wisły nie działa od dziś i wcale nie nasilił działalności przed wyborami. Jedynie pojawił się na tym forum. Można pojawienie się na forum ukazać jako kampanie wyborczą. Dla mnie jednak dobrze się stało, że Pan Darek przekazuje nam informacje nie tylko ze swojej działalności ale też takie co się dzieje w mieście.

Nie mam nic przeciwko temu, że to może być jego forma promocji ale na tyle ile poznałem Pana Darka, na tyle ile wiem o jego działalności nie można sprowadzić do hasła "przypomniał sobie Pan o wyborcach". Bo dla Wisly trochę już zdziałał. nawet jeśli przyjmiemy, że robi sobie promocję to jeśli chodzi o jego osobę uznam, ze nawet b. dobrze ze tutaj się pojawił, bo ilu z nas wiedziało, że mamy tak prowiślackiego radnego?, ilu z nas nie interesujący się nacodzień polityką wie jak rozgrywane są interesy w naszym mieście, na kogo można liczyć na kogo nie.

Dla mnie może tutaj sobie prowadzić kampanię bo wiem, że skoro wszedł w skład obecnej rady miasta bez wcześniejszej kampanii na tym forum to jego wiślackie działania nie są podyktowane wyborami ale rzeczywistą troską o Wisłę, którą pokazał nie dziś czy wczoraj.

Jeśli zaczniemy już krytykować swoich ludzi tylko po to by krytykować, by udowodnić im zbicie wyborczego kapitału to o kolejnych ludziach możemy pomażyć a pasiasta większość będzie zacierać ręce.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.