maro olTSkul napisał(a):

|
Wróciłem z tyry i tak mnie naszło,w temacie JeszczePrezydenta Jacka M. , na razie nagonka się skończyła, a pewnie za poł roku dużo ludzi zapomni, żeby na parcha nie oddawać głosu.Ergo- apel do młodych , zajawionych vlepkami - zrobic, wypuścić serię vlep z prostym i komunikatywnym lajt-motiwem np. takim : "NIE GŁOSUJĘ NA MAJCHROWSKIEGO", w srodku wkeic jego wredną facjatę (gębę znaczy) i przekreślić krechą , tak jak się przekreśla che guevare, czy też pzpn, no i porozlepiać po mieście.
|
jakkolwiek jestem oburzony postawą Machera - nigdy na niego nie głosowałem i nie zagłosuję to proponuję "trochu refleksji" na tym co się dzieje dookoła.
Słowem apeluje o to, żeby nie dawać się wciągnąć w polityczną grę na 8 miesiecy przed wyborami. Chodzi o to, żeby nie pozwolić zbijać kapitału politycznego tym, którzy tak samo jak Macher - i Kraków i Wisłę maja w 4 literach ale próbują wykorzystać niewydolność zwojów mózgowych obecnie panującego nam a także tym, którzy dopiero teraz przypominają sobie o wyborcach.
darek olszówka napisał(a):

Z całym szacunkiem Panie Radny Dariuszu ale trochę mnie śmieszy gdy przypomniałeś sobie Pan o istnieniu wyborców dopiero na rok przed wyborami a nasilenie swojej politycznej działaności i w ślad za tym informacjami związne jest z "palce lizać" wpadką niemądrego prezydenta
Z przyczyn podanych powyżej odradzam vlepki kategorycznie - chyba, że znowu chcecie sie dać zmanipulować tak jak wtedy kiedy część zabierała babci dowód