kirm171 napisał(a):

Co do Nowaka niech go przebadają i jeśli stwierdzą że doprowadzą go do stanu używalność to niech go biorą, może nie za taką cenę ale za 300 tys E czemu nie ? Głowacki też miał problemy z mięśniami z tego co wiem to po konsultacji z doktorem Wielkoszyńskim udało się temu zaradzić.
|
Ja już nie chcę wszystkiego 'hurtem' krytykować, ale z tymi naszymi badaniami/diagnozami to jest ostatnio nie najlepiej.
Boguski, miało być chwila moment, potem okazało się że to w ogóle coś innego i poleciało ponad pół roku,Garguła - tyle się go rehabilitowali że nawet wszedł na boisko - okazało się że zupełnie niepotrzebnie bo kolejnej operacji trzeba, Brożek narzeka już chyba z pół roku , nadal nie wiedzą co mu jest.
Faktycznie jeśli Wisła miała by do dyspozycji światowej klasy fachowca, który by sobie zebrał te wcześniejsze kontuzje, zobaczył jak jest teraz i wyciągnął z tego dobre wnioski, to może.A tak jak jest to nas już nie stać na ryzyko większe niż to jest zazwyczaj a to jest zawodnik specjalnej troski.
Poza tym - 500 tyś ojro - nie wierze że ten pieniądz w klubie jest.Jeśli faktycznie coś jest na rzeczy to równolegle musi być też coś na rzeczy w kwestii odwrotnej bo tylko tak wyobrażam sobie jakikolwiek transfer gotówkowy.