Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.01.2010, 14:38
Co do Leszczaka- że powtórzę: owszem nagrody FIFA to on nigdy nie dostanie, ale jak na nasze podwórko jest to zawodnik dobry (jak bardzo to w sumie nie wiemy bo Skorża nie dał mu szans :|). W dodatku chłopak ma 18 lat czyli jeszcze sporo rzeczy może podciągnąć. Narzekacie na jego zachowanie, ale równie dobrze można spojrzeć na Małeckiego, który nie jest wzorem pod tym względem. Także na prawde nie wiem, nie rozumiem tego, że za friko się pozbywamy młodego utalentowanego (jak na Polskę szcz.)... Wkurza mnie to tym bardziej, iz do nas na testy przychodzi jakiś anonimowy Ba, który ma 29 lat i umiejętności jego jak widać po jego zawrotnej karierze powalające nie są. Na prawdę nie mógł zostać Mauro jeszcze chwilowo? o.O
Śmiech na sali te nasze transfery! Z dwojga złego to już chyba wolałam tego pana B. u nas. Skorża sobie nie radzi jak widać. Wgl przestał sobie dawno radzić z naszymi gwiazdeczkami.
I tak jak już pisałam- a na PNA to pewnie nawet nie popatrzy żaden "mądry" co by się komuś przyglądnąć.

Przepraszam za częściowy OT.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując