Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.01.2010, 11:34
kot napisał(a):Wyświetl post
sandbender/MatMario -

Nie wiem dlaczego Was tak boli, gdy dotykam władz naszego miasta ? Sprawę pobocznych boisk dla Legii przytoczyłem tutaj jako fakt a nie anegdotę z włażeniem komuś do dupy. Przyrównałem tutaj także Amicę, która sama sobie wybudowała bazę we Wronkach a więc nie przesadzajcie. A już jak to dużo nam do Legii
.............................................zrozu mieć i przyzwyczaić się, że sami także musimy bardziej zadbać o swój klub, aby ten wkład Cupiała już więcej nie zmarnować lub nie pozwalać marnować innym. W jedności siła a nie w jałowych kłótniach i spychaniu winy na innych. Warto patrzeć do przodu, biorąc rzeczywistość, taką jaka ona jest i jakich wymaga teraz działań.

Ps. zapomniałem o wzmocnieniach mistrzowskiej Wisły Cupiała na koszt miasta, ale ta wasza ironia nie wymaga komentarza, gdyż jest tutaj, jakaś taka obca wręcz i nie na miejscu.
Jawną dyskryminacją jest otrzymanie na budowę stadionu 3 raz większych środków niż koleżanka zza błoń, trafna uwaga. Jawną dyskryminacją jest to że wydatki na te ich hale stadion i wszystko inne nie są nawet w połowie tak duże jak na nasz stadion. Nie chce bronić ale to jest dla mnie piedolenie bzdur. Całkowiete i totalne. "Naszą" czyli kogo winą jest to że Cupiał na początku swojej przygody w Wiśle a nawet przez długi czas dawał się doić swoim doradcą? Kto jest odpowiedzalny za Basałajów Kapki i inne wynalazki? A Krystian Rogala dalej jest doradcą?

Ogólnie ten temat to dramat , przypomina konwersacje bab na placu jak to źle, a że nie skończą, ekspert przed ekspertem liczy mierzy i wróży.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując