Wyświetl pojedynczy post
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.01.2010, 12:53
fialo napisał(a):Wyświetl post
Śmieszą mnie głosy (szczególnie te pod artykułem na głównej), mówiące o tym jaka to wielka tragedia się nie dzieje, że Leszczak odchodzi. Ja mówie - i bardzo dobrze! Niech odchodzi! Niestety Leszczak to typ człowieka, któremu przewróciło się w głowie. On w życiu ma jeden priorytet - żeby iść na melanż i się zdrowo na****ić. Gość, który zamiast jechać na obóz do Hiszpanii, szlifować swoje umiejętności, starać się być coraz lepszym, wolał siedzieć w Cieniu do godziny 4.30. Trzeźwy na pewno nie był, więc trudno się dziwić, że zaspał. I wy lamentujecie, że on nie podpisze z nami kontraktu? Dla mnie to bardzo dobra informacja, w końcu przestanie mieć demoralizujący wpływ na pozostałych młodych zawodników, którzy akurat w piłkę chcą grać, mają na to papiery i głowę mniej więcej na karku(Czekaj, Chrapek, Uryga). Krąża słuchy, że Leszczak chce 10 tys miesięcznie! 10 tys!! Czym sobie na te 10 tys zasłużył? Ludzie cieżko pracują za 2 tys złotych, a on chce zarabiac 10 ! W du*ie mu się przewróciło i tyle! Krzyżyk na drogę Sebastian!

P.S Mogę postawić absolutnie wszystkie pieniądze jakie mam, że z Leszczaka nic nie będzie.
lol 3 tys to wszystko co powinien dostać na tym etapie a i to za dużo... no ale powiedzmy że życia w Krakowie drogie itp.
Odpowiedz cytując