pysio napisał(a):

dobra pierdziele od rzeczy, ale niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego Skorża mimo mega kompromitacji (największych w historii czasów Cupiała - porażka z Estończykami i Cracovią i Lechem i Legią w jednej rundzie) ma tylu zwolenników? nie dociera do mnie argument, że aktualnie lepszego trenera w Polsce lub za granicą nie znajdziemy na którego stać nasz klub! Skorża kurde zarabia najwięcej w POLSKIEJ LIDZE, to jak to możliwe, że polskiego klubu nie będzie stać na solidnego trenera z 2 ligi holenderskiej lub niemieckiej?
mam dość tkwienia w tym polskim gównie od 2003 roku.. co roku to samo.. żadnej poprawy.. wręcz z roku na rok coraz gorzej! winny trener!
gwiazdy opierdzielają się na treningach bo im trener pozwala.. i kto tego nie rozumie niech wybierze się na trening i zobaczy jak pan M. reaguje na przestrzelone strzały nad siatkami (5 metrowymi) naszych gwiazdeczek... NIC NIE ROBI!
|
A co ma zrobic? Rozstrzelac ich? Wiem, niech wysle pilkarzy na nauke profesjonalnego podejscia do zawodu do pysia - efekty gwarantowane...
To proste - Jakbys przyjrzal sie troche uwazniej grze zespolu to bys wiedzial dlaczego Skorza ma zwolennikow - bo gwarantuje jako taki rozwoj w przeciwienstwie do wielu innych polskich trenerow. Z zagranicznymi trenerami jest jak z pilkarzami - dobrzy sa z nazwiskiem, lub mlodzi na dorobku. Na nazwisko nas nie stac, a na dorobku trzeba znalezc, lub miec kontakty.
ehhh... o tej Polskiej mentalnosci juz pare razy pisalem kolejny raz nie mam zamiaru pisac, ale pysio jest przykladem takiego debilnego polskiego myslenia...