Wyświetl pojedynczy post
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.01.2010, 16:15
Valdaer napisał(a):Wyświetl post
Coraz więcej okien wstawionych widze na zewnątrz trybudy wschodniej. Nikt nie wyszpiegował czy to te szyby lepszej jakości tam montują?;p(bo pewnie nawet z bliska nie ma jak ocenić okiem zwykłego kibica) W sumie to ta afera z szybami wyszła chyba jak już pare szyb było zamontowane chyba tych co miało być(czyli tych lepszych).

Fajnie że się w miare coś dzieje, tylko wolałbym żeby więcej efektów było widać na zachodniej.
Valdaer, nie zmienili szyb na zewnątrz... Zostały te same , które były... Ważne żeby powiedzieć ze nie ma lepszych czy gorszych... Te tafle szkła są bardzo dobrej jakości, chodzi tylko o anty-refleks czyli sposób odbijania światła. Ponoć te na zewnątrz będą bardzo odbijały światło (ponoć! przypuszczam ze będzie ok).

Ale faktycznie był taki problem i szyby montowane w skybox'ach (lożach) są już zmienione tak by nie prały światłem piłkarzom po oczach. Według mnie to trochę czepianie się szczegółów ( choc cieszy mnie ze to poprawili) bo nie wiem w jaki sposób przy tak wysokich trybunach słońce czy jupiter tam dotrze zwłaszcza, ze skyboxy od góry sa dobrze schowane drugim piętrem trybuny... Bardziej bym się bał ze okrąglak będzie bił po oczach, ale on to w sumie bije po oczach nawet bez światła...

Ostatnio właśnie mówiłem, że brzydszy obiekt na stadionach jakie widziałem to ten hotel- świder na Amice....
Ostatnio edytowane przez maci0s : 08.01.2010 o godz. 16:18.
Odpowiedz cytując