Wyświetl pojedynczy post
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.01.2010, 00:03
felipe napisał(a):Wyświetl post
Ok, nie wyjasniłem precyzyjnie...
Chodziło mi o to, że jest spore prawdopodobieństwo, że blamaż z Levadia przypadkiem nei był i podobnego typu historie mozemy przeżywać za pół roku. Skąd zatem pewność, że wartość Marcelo będzie stale rosła?
Równie dobrze może powtórzyć się kazus Brożka - szczyt formy, oferty, "jeszcze pół roku, hej Brozio jeszcze pół roku" z trybun... i koniec, kontuzja, nie wiadomo jak to się dalej potoczy...

Jaki ma to związek z naszym Brazylijczykiem? Ano taki, że ew oferta 2-3 mln euro (zakładając ze jest) może już sie nie powtórzyć, a są to dla nas zbyt wielkie pieniądze by nimi gardzić. Też wolałbym go pchnąc za 5 mln jakims cudem, ale powtarzam - to jest polska liga, to jest nieopierzony w Europie kopacz, to wreszcie jest obrońca! A naprawdę istenieje wyraźna zależność ceny od pozycji na boisku.
Druga sprawa jeszcze - jeśli ktos go chciał oglądać na żywo to nie jeździł po Wodzisławiach, tylko wybrał sie na puchary, ew. na jakiś "szlagier". A co tam się działo wiemy i Marcelo wyjatkiem nie był.

Pożyjemy zobaczymy, może i blef (choć w jakim ew celu szczerze nie mam pojęcia?). A swoją drogą nawet jakby dali i 1 mln to czy nie warto za gracza z takimi realnymi osiągami w europie? Mając nie tak dawno opchniętego Murawskiego za 3 mln? Gdyby u nas Małecki strzelił Juventusowi zebrałoby się grono domagajace się min 10 mln za transfer.

Duce! - rozumiem o co ci chodzi, jest jednak jeden problem - po Levadii w kasie brakło ponoć 2 mln euro... Z biletów w Sosnowcu ich nie zbiorą.

Tia już za jednego chcą 7 milionów a zwie się Rober 7 milionów euro Lewandowski
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując